BIM Universe 2019

Aarhus: 22. maj  &  København: 23. maj 

Vi er lukket for tilmeldinger!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Danmarks største BIM-event gennem de sidste 10 år.

Se programmet her


Mød vores udstillere

Vi har i år et fantastisk hold af udstillere, som du kan møde i pauserne til BIM Universe. Klik ind på udstillersiden og læs om deres kompetencer indenfor digital planlægning, digitale data og digitalt samarbejde.

Se vores udstillere her.


Er du klædt på til Build 4.0 og digital projektgennemførelse?  

BIM Universe har været Danmarks største BIM-event gennem de sidste 10 år. Her kan du møde ligesindede i branchen og få indsigt i, hvordan andre virksomheder tackler velkendte udfordringer.

Årets tema sætter skarpt på Build 4.0 og den digitale projektgennemførelse.

Fokus for de tre spor:

 • Digitale data: Data er vigtigere end før, da de nu kan genbruges i alle designplatformene og alle faser. Lønsomheden i dine byggeprojekter afhænger derfor af BIM datakvaliteten, og hvordan du skaber dem.
   
 • Digitalt samarbejde: I den globale økonomi vi lever i, er brugen af digitale cloud-løsninger vitalt for at kunne samarbejde smidigt mellem alle parter i et bygningsprojekt.
   
 • Digital planlægning: Planlægningen af byggeprojekter er en central del for projektgennemførelsen; men har din virksomhed fokus på digital planlægning i byggeprojekterne?

Keynote speakers:

Thomas Terney, ekspert i kunstig intelligens og disruption

Kan man male med digitalisering? 

Få svaret når foredragsholder og ph.d. i kunstig intelligens, Thomas Terney, tager os med til en verden af hestepærer, biler, tænkende maskiner og computere vi kan sluge. Med nye, sjove og overraskende per-spektiver på digitalisering bruger han fortiden og nutiden til at gøre os klar til at tænke over fremtiden. Thomas Terney 
er en engagerende og meget benyttet foredragsholder indenfor digitalisering, fordi han forstår at sætte teknologi i en større sammenhæng med individet, organisationerne og samfundet.

 

Michael H. Nielsen, Direktør for Dansk Byggeri

Adgang til data – svaret på effektivt byggeri

Digitalisering skal gøre det nemmere for virksomhederne at gennemføre deres leverancer, forbedre resultatet af leverancerne, øge produktiviteten og skabe bedre produkter. Hør hvorfor adgang til data er et helt grundlæggende element for optimal udnyttelse af digitale værktøjer og grundlaget for et mere effektivt byggeri. 

 


Læs hele
programmet her

 

Programmet opdateres løbende, så hold øje med opdateringer.


På BIM Universe bliver du inspireret og motiveret til at optimere dit daglige arbejde. 

 • Oplev motiverende talere, der er front runners og thought leaders inden for deres felt 

 • Oplagt forum at netværke i. Skab nye professionelle forbindelser til gavn for både dig og din virksomhed

 • Få viden om nye og kommende teknologier.

Hør, hvad sidste års deltagere sagde om BIM Universe:


”Vi er her for at samle inspiration til vores fremtidige udvikling inden for BIM. Man kan altid bruge nye tiltag fra andre virksomheder, som har erfaring med noget, vi måske ikke har arbejdet med endnu.” 

Frederik Baaring, BIM Manager, HusCompagniet A/S 


 

 


"Det er tredje år vi er med, og vi har været glade for at være med alle årene. Vi er her for at samle en viden omkring, hvad der sker på BIM-området i øjeblikket. (…) Vi lærer også af andre, som er her på konferencen – vi ser på nogle af deres fejl, og prøver at lære af dem.” 

Andreas Kops, Fagleder for Innovation, Erik Arkitekter A/S 

 

 

”Jeg deltager i BIM Universe fordi det giver mig en rigtig stor indsigt i, hvad der rører sig i markedet – herunder cloud-løsninger og forskellige nye teknologier.” 

Emil Edvardsen, BIM Fagleder, Ingeniør’ne A/S 
 

Se videoen, og hør mere om, hvad nogle af sidste års deltagere får ud af at deltage på BIM Universe år efter år. 

 

Hvor og hvornår?

 • 22. maj på Hotel Radisson,Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C - Se kort 
 • 23. maj på Hotel Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 Kbh. SV - Se kort 

Kl. 09:00 - 17:00 (Indskrivning fra kl. 08:00 - 09:00)

Parkering

 • Aarhus - Hotel Radisson: Der er parkering foran og under hotellet. Parkering er gratis, såfremt der afhentes billet ved ankomst til hotellet (fås i receptionen eller ved indskrivning). Bruges billet ikke, kræves betaling ved udkørsel. Se kort over parkering.
   
 • København - Hotel Scandic Sydhavnen: Der er gratis parkering på Scandics tilhørende P-pladser og i Scandic hotellets indkørsel (dog ikke foran indkørslen). Print nedenstående P-billet og placer den synligt i bilens forrude. Alternativt kan du få en billet ved ankomst, som straks skal placeres i forruden. Print P-billet.

Pris

 • Fordelskundepris*: kr. 995,-
 • Tilmeldingspris: kr. 1795,- per deltager* 
  Alle priser er ekskl. moms og ekspeditionsgebyr kr. 95,-

*Er du i tvivl om du er fordelskunde, bedes du tage fat i  din kontakt ved NTI, som kan hjælpe dig på 70 10 14 00. 

No-show-gebyr

Bemærk at tilmelding er bindende, men din plads kan overdrages til en kollega. Ved no-show bliver tilmeldingsgebyret ikke refunderet. Afbud skal være NTI i hænde inden onsdag den 15. maj kl. 12.00. Alle afbud derefter anses for værende "no-shows". 

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Skriv til vores eventansvarlige Gitte Stjernholm på mail her (også med afbud).